HomeProfesionalni treninziTreninzi za menadžere | 365 Life Coaching

Program je namenjen menadžerima i liderima kojima su potrebni znanja i veštine koučinga, ne samo zbog portofolia menadžerskih veština, već i zbog lakšeg obavljanja menadžerske funkcije u odnosu na podređene, ali i nadređene u poslovnoj organizaciji. Kroz implementaciju koučinga, menadžeri sa lakoćom doprinose i razvijaju performanse poslovanja, koje uključuje motivaciju, podršku, razumevanje, vizionarski način razmišljanja, donošenje relevantnih i pravovremenih odluka.

Program omogućava menadžerima da nauče kako da budu dosledni u proveravanju ključnih segmenata posla jednog člana, kako da pomognu zaposlenima da se snađu i reše probleme ukoliko se zaglave, pruže im koučing kada zapadnu u krizu, kako da rade na razvoju njihovih ličnih ciljeva i planova, donesu pravovremenu odluku kako ih podržati i pružiti koučing svakom članu tima pojedinačno, kako da prilagode komunikaciju svojim zaposlenima i da prate njihov rad u kontinuitetu, šta da preduzmu ukoliko zaposleni ne postižu očekivane rezultate.

Kako bi menadžeri zajedno sa svojim timovima ostvarivali tražene kororativne ciljeve tim se mora fokusirati na ono što je suština njegovog rada, a kako bi se postigli očekivani rezultati menadžeri se moraju baviti pojedinačno članovima svojih timova.

Pored teoretskog dela, program sadrži praktične primere i vežbe koje imaju za cilj razvoj ispunjavanje potreba i očekivanja zaposlenih i poslovnih organizacijama, i ostvarivanja najboljih poslovnih rezultata.

Uspešni timovi ne nastaju pukom slučajnošću! Uspešne timove stvaraju uspešni menadžeri!

Tražite pouzdanog kouča?

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2018/04/365lc-logo-white-2.png

Pratite nas na društvenim mrežama: