HomeProfesionalni treninziKorporativni koučing | 365 Life Coaching

Kreirajmo zajedničku platformu za napredak!

Korporativni koučing je proces podrške timu u ostvarivanju postavljenih ciljeva. On omogućava članovima tima da ostvaruju najbolje performanse uz asistenciju kouča. Suština timskog koučinga je omogućavanje ličnog razvoja i učenja pojedinaca unutar tima. Kao i individualni koučing, i timski koučing može uključivati neku vrstu procene. Takođe, program se može formirati tako da bude fokusiran na pojedinca kao člana tima.

Za uspešan proces koučinga, kao razvojne intervencije, od izuzetnog je značaja kreiranje sigurnog, podržavajućeg, ali i izazovnog radnog okruženja, kao i izgrađivanje odgovornosti među zaposlenima za sopstveni razvoj.

Kroz implementaciju koučinga, zaposleni sa lakoćom doprinose i razvijaju performanse poslovanja, koje uključuje motivaciju, podršku, razumevanje, vizionarski način razmišljanja, donošenje relevantnih i pravovremenih odluka.

Program je očišćen od suvišnog teoretisanja i obuhvata alate i veštine biznis koučinga koje su usmerene na sticanje šest različitih kompetencija, krucijalnih za svaku poslovnu organizaciju, a imaju direktan uticaj na poslovanje pojedinca, timova, kao i na celokupno poslovanje.

Ovakav način rada sugeriše se korporacijama sa velikim brojem zaposlenih, jer se pokazao kao najefikasnija razvojna intervencija pojedinaca i timova, sa relevantnim feedback-om.

Osnovni zadaci programa su:

  • asistencija pojedincima ili timovima u postavljanju merljivih ciljeva,
  • asistencija u postavljanju strategije za ostvarenje postavljenih ciljeva i
  • podrška u prevazilaženju prepreka u ostvarenju cilja.

Business coaching represents work on personal development, detect personal goals, harmonize our personal and corporate values!

Tražite pouzdanog kouča?

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2018/04/365lc-logo-white-2.png

Pratite nas na društvenim mrežama: