HomeProfesionalni treninziHigh Performance Team Coaching | 365 Life Coaching

Prut je lomiv, ali snop nije.

Radni timovi se uvek formiraju sa razlogom, kao što se i članovi tima biraju planski, kako bi se ostvarili poslovni zadadaci koji će dovesti do ostvarenja željenih rezultata.

Međutim, isto kao što korporativni timovi ne nastaju spontano, tako se i ne održavaju jednostavno i bez određene strategije.

Da li znate da samo jedan od pet timova u potpunosti ostvaruje rezultate?

Da li znate koja je njihova tajna?

Percepcija da tim nije grupa ljudi, već jedinstvo koje efikasno i efektivno radi na svakom postavljenom cilju.

Šta je to što čini jedan super tim?

High Performance timovi veruju u poslovnu izvrsnost, gde ideja postaje cilj, a pojedinačna energija članova tima je usmerena u istom pravcu. Sinergija je ključ svakog zajedničkog rada.

Kako nastaju High Performance timovi?

Ni jedan uspešan tim nije nastao pukom slučajnošću, već iza svakog uspeha stoji struktura i razvoj pojedinaca kao članova tima.

Program High Performance Team Coaching je orijentisan na izgradnju jakog tima zasnovanog na kulturi timskog razmišljanja i sinergetskog delovanja. Osnovna misija programa je da grupu eksperata koji čine tim oblikuje u celinu koja je spremna za svaki izazov. Vizija kojom se vodi ovaj program zasnovana je na činjenici da su snažna organizaciona kultura i vrednosti na kojima se kompanija temelji osnovni preduslov za njen uspeh i prosperitet. Konflikti su dozvoljeni, a greške dobrodošle jer iz njih učimo i razvijamo se, a promene su jedino što je konstantno. Strukturirani rad je usmeren na jačanju timske atmosfere u kojoj dominira kreativnost i koja podstiče na inovativne ideje.

Kome je namenjen program High Performance Team coaching?

  • HR ekspertima
  • Rukovodiocima timovima
  • Project menadžerima
  • Business unit menadžerima
  • Novoformiranim timovima
  • Timovima u kojima su prisutni konflikti
  • Timovima koji se suočavaju sa promenama
  • Timovima koji teže da postanu timovi viskoh performansi

Akreditovani koučing trening – High Performance Team Coaching zadovoljava tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF (International Coaching Federation), što znači da se ubraja u najkvalitetnije koučing programe na svetu.

Metodologija je fokusirana na rezultate koji su vidljivi i merljivi, a program se može prilagoditi potrebama klijenata!

Prut je lomiv, ali snop nije!

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2018/04/365lc-logo-white-2.png

Pratite nas na društvenim mrežama: