HomeProfesionalni treninziEkspertske veštineHPTC – izgradnja vrhunskih timova | 365 Life Coaching

Prut je lomiv, ali snop nije.

Radni timovi se uvek formiraju sa razlogom, kao što se i članovi tima biraju planski, kako bi se ostvarili poslovni zadadaci koji će dovesti do ostvarenja željenih rezultata. Međutim, isto kao što korporativni timovi ne nastaju spontano, tako se i ne održavaju jednostavno i bez određene strategije.

Cilj treninga

Učesnici kroz strukturirani rad stiču veštine koje su nepohodne za definisanje timskih vrednosti i jačanje timske atmosfere, prepoznaju viziju snažne organizacione kulture, kao i veštine pomoću kojih će moći da stvaraju, upravljaju i neguju timove gde je pojedinačna energija članova tima usmerena u istom pravcu.

Kome je namenjen trening?

Program je namenjen HR ekspertima, rukovodiocima timovima, project menadžerima, Business unit menadžerima, novoformiranim timovima, tim liderima, timovima koji se suočavaju sa promenama, timovima koji teže da postanu timovi viskoh performansi i svima onima koji su orijentisani na izgradnju jakog tima zasnovanog na kulturi timskog razmišljanja i sinergetskog delovanja.

Dinamika

Vreme trajanja treninga je 3 dana (12 sati) i može se održavati u prostorijama poslovne organizacije ili u savremenoj, multifunkcionalnoj sali u našoj organizaciji.

Projekcija rezultata

Metodologija je fokusirana na rezultate koji su vidljivi i merljivi, a program se može prilagoditi potrebama klijenata.


*Highliths

Program zadovoljava takozvani “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF (International Coaching Federation), što znači da se ubraja u najkvalitetnije koučing programe na svetu.

Sinergija je ključ svakog zajedničkog rada.

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2018/04/365lc-logo-white-2.png

Pratite nas na društvenim mrežama: