HomeO meni | 365 Life Coaching

Romantizovana ja*

Ja sam Ivana Pelesić, Life & Business Coach, vlasnica agencije 365 life coaching, diplomirani ekonomista, bivša novinarka, majka, supruga, ćerka, prijatelj. Najveća strast su mi putovanja, a najveća ljubav književnost. Osmeh, koji prati pozitivan stav u životu, je moj zaštitni znak. Želja za stalnim usavršavanjem i učenjem je uvek konstantna kod mene, kao i potreba da stalno oplemenjujem i proširujem svoju poslovnu delatnost. Rad sa ljudima, podizanje svesti o tome koliko je važno raditi na ličnom rastu i razvoju i prenošenje svog znanja i iskustva klijentima čine da moj život ima smisla.

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2019/02/2.jpg

ODAKLE JA U COACHING-U?

Rečenica koju najčešće koristim je : Dobro, daj da vidimo šta može da se uradi, ako ne može ništa, naći ćemo način da to prihvatimo najbezbolnije“. I zaista smatram da je pored truda, znanja, ulaganja u sebe, talenat jako važan. Empatija i želja za radom sa ljudima su kod mene uvek bile naglašene i prisutne. Prethodna radna iskustva, u oblastima ekonomije (finansije i marketing) i novinarstva, su imala veliki uticaj na moj korak da pre svega postanem preduzetnica i ideju o osnivanju life & business agencije uspešno realizujem. Međutim, otpočinjanju biznisa prethodio je veliki broj sati istraživanja, analiziranja, filtriranja i na kraju edukovanja. Edukacija i obrazovanje su ono što nas čini profesionalcima, odnosno profesijom kojom se bavimo. Moj odabir je bio https://erickson.edu/, jer zaista uvek biram najbolje. Međutim, tu nije kraj. Svakodnevno sam u komunakciji sa koučevima iz različitih krajeva sveta kako bismo razmenili iskustva, znanja, veštine… Takođe često posećujem, seminare, konferencije, kurseve kako bih proširila i dopunila svoje znanje. I uvek saznam nešto novo što mogu da primenim u radu sa svojim klijentima. Mentalna higijena kao imperativ je slogan kojim sam se vodila od samog početka, i zaista koristim svu svoju energiju, znanje, iskustvo, kreativnost, umeće, veštine da doprem do što većeg broja ljudi.

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2019/02/3.jpg

COACHING NIJE SAMO MOJA PROFESIJA, JA ŽIVIM COACHING!

Biznis je biznis, mora da se radi. Ali kada imaš tu sreću da obožavaš svoj posao onda je to pun pogodak! Life coaching je baziran na radu sa pojedincama i obično je preporučena dinamika 6 sesija. E ona treća! Ah, ta treća sesija, kada klijent počinje da doživljava transformaciju i prepoznaje onaj osećaj koji se krije duboko ispod ledenog brega, tamo negde niže od želuca, a iznad pupka. Ja se stvarno ložim na takav rad i nikada ne odbijam klijente, jer svaki predstavlja izazov za mene! Svaki klijentov uspeh doživljavam vrlo lično i pričinjava mi neopisivo zadovoljstvo! Mene rad ne iscrpljuje, ja se nakon sesija osećam potpuno rasterećeno i kao da mi je neko intravenozno ubrizgao veliku dozu pozitivne energije!

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2019/02/4.jpg

COACHING JE MOJ ČAROBNI ŠTAPIĆ

Kod coaching-a obožavam tu neku vrcavost i mogućnost koketiranja sa različitim veštinama, alatima i novim trendovima. Stalno eksperimentisanje uvek iznedruje nove poslovne ideje, koje sam realizovala, na čijoj realizaciji radim ili su tek u planu za realizaciju u budućnosti. Individualni rad, kao i rad sa timovima je uvek aktuelan, ali su u pripremi i radionice koje će zaista biti korisne svim polaznicima. Koncept radionica, pored benefita za svakog pojedinca, sadržaće i kreativnu i zanimljivu sadržinu. I biće potpuno inovativne i drugačije. Umetnost i nauka, spojene u jednom, biće promovisane u raznim multimedijalnim projektima… Ima mnogo toga što može i što bi trebalo. Samo je pitanje organizacije. Knjiga je do pola napisana, ali ona će uskoro ugledati svetlost dana.

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2019/02/5.jpg

Koračajmo zajedno do cilja!

Put uspeha počinje i najmanjim korakom! Možda nisi spreman/na odmah za coaching sesije, potrebno je vreme i da potreba sazri. Ali sve što želiš dodatno da saznaš, da se informišeš, raspitaš… Pitaj me! Piši…

https://365lifecoaching.rs/wp-content/uploads/2018/04/365lc-logo-white-2.png

Pratite nas na društvenim mrežama: